Kontakta mig

Är du intresserad av att boka ett fotouppdrag, har frågor om mitt arbete, eller vill bara säga hej?

Jag är bara ett e-postmeddelande bort. Tveka inte att nå ut till mig på info@dokumentera.se för alla typer av förfrågningar eller samarbeten. Jag värderar varje kontakt och ser fram emot att höra från dig.

Vanliga frågor och svar

Jag är öppen för en mängd olika projekt, inklusive reklamfotografering, porträtt, evenemang, produktbilder och redaktionellt arbete. Varje nytt uppdrag ses som en unik utmaning och möjlighet att skapa något speciellt.

Absolut! De flesta av bilderna i min portfolio är tillgängliga för köp eller licensiering. Kontakta mig gärna med detaljer om den specifika bilden du är intresserad av, så kan vi diskutera vidare.

Ja, jag erbjuder fotokurser och workshops för både nybörjare och mer erfarna fotografer. Dessa kan inkludera allt från grundläggande fotograferingstekniker till mer avancerad bildbehandling och komposition. Håll ett öga på min blogg för kommande kurser och evenemang.

För att boka mig, skicka ett e-postmeddelande till info@dokumentera.se med detaljer om ditt projekt eller evenemang. Jag ser fram emot att höra om dina idéer och diskutera hur vi kan arbeta tillsammans för att skapa fantastiska bilder.